Daklekkage

Beicks; gespecialiseerd in daklekkages

Niets is zo vervelend als een daklekkage. Dit komt doordat het vaak lastig te achterhalen is waar nu precies de lekkages zit. Dit kan onder uw dakpannen zijn of bijvoorbeeld bij uw schoorsteen. Beicks heeft meer dan 40 jaar kennis en ervaring in huis om uw daklekkage op te sporen en te verhelpen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en maak een afspraak voordat uw daklekkage meer schade aanricht.

Voor particulieren en bedrijven

Onze dienstverlening is gericht op zowel particulieren als bedrijven. In heel Nederland hebben wij meer dan 180 vestigingen die u direct van dienst kunnen zijn.

Onze werkwijze

Wanneer onze vrijblijvende offerte aan uw verwachtingen voldoet, maken wij direct een afspraak om langs te komen. We bekijken dan de situatie en vaak doen we een noodreparatie om verdere schade te voorkomen. Op een later tijdstip komen we dan terug om de lekkage grondig aan te pakken. Wanneer er spoed bij is lossen we direct de gehele lekkage op.

Besparing op uw kosten

Wij maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van lekdetectie zodat kosten voor breekwerk u bespaard blijven. Zo is uw lek snel opgespoord en bespaart u op de kosten voor het hak- en breekwerk.

Deskundig advies

Voordat we beginnen met het opsporen en repareren van uw daklekkage bespreken we eerst alle bevindingen van ons met u. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er meer schade achter weg komt dan u op voorhand had gedacht. Wij zijn daarin transparant waardoor u nooit voor onverwachtse verrassingen komt te staan.
Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of deskundig advies kunt u altijd even contact met ons opnemen.