Lekkage specialist Beicks

Lekkage Delft, Beicks voor daklekkage en leidingwerk

Een daklekkage of lekkage in uw leidingwerk komt altijd ongelegen en kan voor veel problemen zorgen. Beicks uit Delft is zich hiervan bewust en kan u direct helpen met het oplossen van uw lekkage. Wanneer u via het contactformulier met ons opneemt sturen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende op. Wanneer ons voorstel aan uw wensen voldoet kunnen we een afspraak maken om uw lekkage voorgoed te verhelpen.

Garantie voor kwaliteit

Onze medewerkers zijn allemaal erkend loodgieter of dakdekker. Met een gerust hart kunt u de lekkage problemen aan ons toevertrouwen. Momenteel werken we met 25 fulltime en 13 parttime medewerkers op onze locatie in Delft. De parttime medewerkers zetten wij in tijdens drukke dagen. Zo kunnen wij altijd uw lekkage snel verhelpen.

Wat te doen bij een daklekkage?

Daklekkage komt voornamelijk voor bij oudere huizen en panden. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang dat gaat loslaten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Delft in te schakelen. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen, een scheurtje in uw plat dak of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

Werkwijze van onze lekkage specialisten in Delft

Wanneer we een afspraak hebben gemaakt komen we bij u in Delft langs om de situatie in kaart te brengen. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen we snel de lekkage opsporen. Op deze manier weten we hoe groot de ernst van de lekkage is en welke middelen we moeten inzetten om het op te lossen. In sommige gevallen is een noodreparatie voldoende en in andere situaties moeten we direct actie ondernemen om schade te voorkomen. We overleggen altijd eerst met u de mogelijkheden voordat we daadwerkelijk actie ondernemen. Zo komt u nooit voor onverwachtse verrassingen te staan.

Zoals u ziet heeft iedere lekkage een unieke aanpak nodig. We komen graag even bij u langs in Delft om de situatie te bekijken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij sturen u binnen 24 uur gratis een passende offerte toe.

Lekkage contact opnemen

Vochtplekken voorspelden niet veel goeds. Gelukkig kon Beicks snel de daklekkage verhelpen. – D. Smit
De vochtplekken bleken te komen door verouderd zinkwerk. De prijs- en kwaliteitsverhouding is goed bij jullie organisatie. – Dhr. Geusink
Nette en vriendelijke medewerkers. Bijkomende kosten werden goed overlegd met ons. – L. Meijering

Daklekkage

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Erkende dakdekkers en loodgieters
  • Bespaar via ons 35% op uw lekkage klus

Contact opnemen

Daklekkage
Wij hebben ervaring met alle soorten dakbedekkingen. Schakel onze hulp in als u het vermoeden heeft dat er een lekkage is in uw dak. Dit voorkomt grotere schade en kan dan relatief snel en goedkoop opgelost worden.

Lekdetectie
Vandaag de dag is breek- en hakwerk niet meer noodzakelijk om te zien waar de lekkage zich verborgen houdt. Met de nieuwste technieken kunnen wij snel detecteren waar de lekkage zit en snel tot een oplossing komen.

Beicks Delft

Met meer dan 200 vestigingen in heel Nederland kunnen wij u ook in Delft van dienst zijn. De oplossing voor uw lekkage probleem is snel verholpen door de specialisten van Beicks in te schakelen.

Werkgebied informatie
Contact opnemen
Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkages
  • Lood- en zinkwerk
  • Riolering en afvoer
  • Leidingwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lekkage

Wanneer u in contact wilt komen met een erkende dakdekker of loodgieter in Delft, maak dan gebruik van het netwerk van Beicks. Doordat wij al meer dan 40 jaar in het vak zitten hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven in heel Nederland die u van dienst kunnen zijn in Delft. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen met daarin een duidelijke omschrijving van uw vraag of probleem. Binnen 24 uur sturen wij u per mail een vrijblijvende offerte op. Onze lekkage specialisten staan voor u klaar in Delft!