Daklekkage

Waterleiding lekkage

Last van een lekkende waterleiding? Dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk een einde maken aan dit probleem. Bij een flinke lekkage is er meteen nood aan de man en kunt u het beste de hoofdkraan dichtdraaien en een lekkage expert erbij halen. Maar ook de op het eerste gezicht kleinste lekkages kunnen op den duur flinke problemen veroorzaken. Wacht bij een waterleiding lekkage dus nooit te lang met het inschakelen van een vakman.

Waarom lekkages grote gevolgen hebben

Dat ook kleine lekkages grote nadelige gevolgen kunnen hebben, komt doordat er altijd druk staat op een waterleiding. Dit betekent dat in het geval van een lekkage er voortdurend water weglekt. Hoe langer de lekkage bestaat, hoe moeilijker het wordt om de oorsprong van de lekkage te vinden. Alles rondom de oorsprong van de lekkage raakt verzadigd met vocht en de schade wordt alsmaar groter. De exacte oorsprong is nu bovendien moeilijker op te sporen.

Verborgen lekkage waterleiding

De schade kan nog groter zijn, wanneer u niet in de gaten hebt dat er een lekkage is. Pas als de schade zichtbaar is aan het plafond of de muren wordt duidelijk dat er een lekkage is. Dit noemen we verborgen lekkages. Ze ontstaan op plekken die aan het oog onttrokken zijn en richten zonder dat u er erg in hebt ondertussen behoorlijk wat schade aan. Schakel dus bij het kleinste vermoeden meteen een specialist is. De specialisten van Beicks kunnen bijvoorbeeld een speciale drukverlies-test doen om te zien of er een lekkage is. Er kan ook meteen onderzocht worden waar de lekkage zich bevindt; in het warmwater- of koudwatercircuit.

Slimme lekdetectie versus hakken en breken

Begin in elk geval nooit zomaar te hakken en te breken in huis om een lekkage op te sporen. Dit zorgt voor onnodig veel schade, die vandaag de dag gemakkelijk voorkomen kan worden met behulp van slimme lekdetectie apparatuur en geavanceerde meettechnieken. De erkende lekkage specialisten van Beicks zijn opgeleid om effectief met deze handige apparatuur te werken. Vervolgens kan er heel gericht gewerkt worden om de waterleiding lekkage te verhelpen. Dit bespaart kosten en tijd.

Voordelen van Beicks

Niet alleen weet u zeker dat uw waterleiding lekkage door de erkende specialisten van Beicks vakkundig wordt opgelost, u kunt ook rekenen op een uitstekende service, altijd snel een specialist ter plekke, vrijblijvend advies en kosteloze offertes. Neem hier direct online contact met ons op!

Lekkage contact opnemen

Daklekkage

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Erkende dakdekkers en loodgieters

Contact opnemen