Lekkage Amsterdam

Lekkage Amsterdam, Benz voor daklekkage en leidingwerk

Benz is al meer dan 40 jaar dé specialist in Amsterdam als het gaat om het opsporen en repareren van lekkages. Doordat wij erkende loodgieters en dakdekkers in dienst hebben kunnen wij alle lekkage klussen voor u uit handen nemen. Momenteel werken wij met 18 dakdekkers en 11 loodgieters vanuit onze vestiging in Amsterdam. Wij kunnen u dus altijd snel van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan om vervolgens de mogelijkheden te bespreken.

Altijd bereikbaar, ook in het weekend

Een lekkage is altijd vervelend. Of het nu gaat om een daklekkage of een lekkende leiding, het moet snel opgelost worden. Het is belangrijk dat u, bij het ontdekken van een lekkage, zo snel mogelijk hulp inschakelt. Wij zijn in Amsterdam 24/7 bereikbaar via ons contactformulier en nemen spoedig contact met u op om de lekkage op te lossen.

Daklekkage, een veelvoorkomend probleem

Daklekkage is een probleem dat vooral bij oudere huizen voorkomt. De gevolgen van een daklekkage zijn meestal vlekken en kringen op het plafond en behang dat gaat loslaten. Wanneer u dit herkent is het tijd om direct een lekkage specialist in Amsterdam in te schakelen. Er zijn veel verschillende oorzaken mogelijk die zorgen voor een daklekkage. Hierbij kunt u denken aan losliggende dakpannen, een scheurtje in uw plat dak of een dakgoot die niet meer goed functioneert.

In Amsterdam staan onze lekkage specialisten voor u klaar

Wanneer onze medewerker bij u langskomen in Amsterdam gaan we eerst bekijken wat de oorzaak van de lekkage is en door middel van een lekdetectie wordt de lekkage gelokaliseerd. We bespreken met u de situatie en leggen de oplossing met bijbehorende kosten eerst aan u voor. In sommige gevallen volstaat een tijdelijke noodreparatie en maken we een afspraak om de lekkage voorgoed op te lossen. In andere gevallen moet er direct actie ondernomen worden om verdere schade aan uw woningen in Amsterdam te voorkomen.

Zoals u ziet heeft iedere lekkage een unieke aanpak nodig. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lekkage contact opnemen

Zeer tevreden over jullie service en prijzen. Onze daklekkage is snel verholpen met nieuw zinkwerk. – Mevr. Unen
De lekkage werd snel gevonden en zonder al te veel schade verholpen. – R. Vleems
Ons bitumen dak was aan vervanging toe. Keurige offerte en afspraken werden nagekomen. – Fam. Staal

Daklekkage

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Binnen 24 uur vrijblijvende offerte
  • Werkzaam in heel Nederland
  • Erkende dakdekkers en loodgieters
  • Voor alle lekkages!

Contact opnemen

Daklekkage
Wij hebben ervaring met alle soorten dakbedekkingen. Schakel onze hulp in als u het vermoeden heeft dat er een lekkage is in uw dak. Dit voorkomt grotere schade en kan dan relatief snel en goedkoop opgelost worden.

Lekkende leiding
Een lekkende leiding wordt vaak pas ontdekt als er kringen en vochtplekken in de muur of plafond vormen. Heeft u dergelijke plekken? Wij komen graag bij u langs om de oorzaak te achterhalen en de leiding te repareren.

Beicks Amsterdam

Met meer dan 200 vestigingen in heel Nederland kunnen wij u ook in Amsterdam van dienst zijn. De oplossing voor uw lekkage probleem is snel verholpen door de specialisten van Benz in te schakelen.

Werkgebied informatie
Contact opnemen
Onze werkzaamheden zijn o.a.

  • Daklekkages
  • Lood- en zinkwerk
  • Riolering en afvoer
  • Leidingwerk
  • Dakbeschot en boeiboorden

Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw lekkage

Wanneer u in contact wilt komen met een erkende dakdekker of loodgieter in Amsterdam, maak dan gebruik van het netwerk van Benz Doordat wij al meer dan 40 jaar in het vak zitten hebben wij samenwerkingsverbanden met diverse bedrijven in heel Nederland die u van dienst kunnen zijn in Amsterdam. Het enige wat u hoeft te doen is ons contactformulier in te vullen met daarin een duidelijke omschrijving van uw vraag of probleem. Binnen 24 uur sturen wij u per mail een vrijblijvende offerte op. Onze lekkage specialisten staan voor u klaar in Amsterdam!